Paroli blackjack

paroli blackjackMartingale is een vrij eenvoudige strategie om toe te passen. Het enige nadeel is wel dat je als speler het risico loopt om vrij snel door je budget heen te gaan. Elke keer als je verliest moet je namelijk je inzet verdubbelen. Dit kost vrij veel geld vooral als je een paar keer achter elkaar verliest. Sommige spelers lopen hierdoor tegen tafellimiet aan of zien hun budget als sneeuw voor de zon verdwijnen. Is de Martingale voor jouw iets te heftig?  Of wil je minder risico nemen? De Paroli Blackjack strategie is een mooie oplossing. Hiermee hoef je niet meer zoveel risico te nemen. Het is eigenlijk de omgekeerde variant van de Martingale.

Hoe werkt Paroli?

Net als bij Martingale begin je met een begin inzet. Dit geld zet je in op een potje Blackjack. Elke keer dat je wint verdubbel je de inzet. Het idee erachter is dat je tijdens een winreeks optimaal profiteert. Verlies je? Dan ga je terug naar je begin inzet. Bij een verliesreeks hou je de inzet zo laag mogelijk. Je raakt zo relatief weinig geld kwijt als je een paar keer achter elkaar verliest. Eigenlijk is het dus het omgekeerde van de Martingale strategie. In plaats van verdubbelen bij winst verdubbel je de inzet bij verlies.

Is het een slim systeem bij Blackjack?

Paroli wordt veel gebruikt bij roulette, maar wat minder bij Blackjack. Dit heeft puur te maken met je win en verlieskansen. Bij roulette kan je echt een verliesreeks te pakken krijgen. Je kan wel 10 keer achter elkaar verliezen. Als je Martingale gebruikt zit je inderdaad zo aan je max. Als je een winreeks te pakken hebt kan je optimaal profiteren van de verdubbelingen. Maar bij Blackjack heb je niet zo snel een lange win of verliesreeks. Het is echt heel moeilijk om 4 keer achter elkaar te verliezen laat staan 8 keer. Het is ook lastig om een lange winreeks te pakken te krijgen. Een Martingale strategie zou dus in de praktijk meer geld opleveren, dan een Paroli.

Speel met een doel

speel met een doelMocht je het systeem toch gaan toepassen, dan is ons advies om met een doel te spelen. Stel vast welk bedrag je wilt winnen. Naar dit doel ga je toewerken door constant te verdubbelen bij winst. Het kan gebeuren dat je door te verdubbelen vrij snel je doel bereikt hebt. Speel op dat moment niet meer verder en laat direct je geld uitbetalen.  De kans dat je het nu gaat verspelen met een verliesreeks is groot. Toch kan het nog wel even duren voor je echt je doel bereikt hebt. Je zal regelmatig dichtbij zijn en door één foutje weer helemaal opnieuw moeten beginnen. Dit kan vrij lastig zijn.

Gebruik de tabel om je kans op een winreeks te verhogen

Bij Paroli is het absoluut noodzakelijk om af en toe een winreeks te pakken te krijgen. Alleen met een winreeks kan je doel bereiken. Om een winreeks te veroorzaken moet je echt weten wat je doet bij Blackjack. De eerste keer heb je nog geen 50% om te winnen. Hoe vaker je wint, hoe kleiner de kans. Je moet dus echt weten wat je doet om een winreeks neer te zetten. Met de basis strategie krijg je een tabel waarmee je kan zien wanneer je het beste kaarten kan pakken. De kans is hierdoor groter dat je wint omdat de tabel op basis van kansberekeningen je kansen laat zien. Ondanks het gebruik van de tabel blijft er een kans dat er geen winreeks ontstaat. Dit maakt de Paroli eigenlijk niet geschikt voor Blackjack. Het is wel een fijn systeem om je budget in de hand te houden, maar helaas niet om een leuk bedrag te winnen.

Ontdek het zelf in het casino

De beste manier om hierachter te komen is door zelf te gaan spelen. In de gratis modus kost het je niets om het systeem toe te passen. Je kan zelf kijken of het systeem lekker meewerkt of dat je beter een poging kan doen met een andere strategie. Het is altijd fijn om dit zelf uit te proberen zonder dat het geld kost. Op het moment dat er geld op het spel staat wordt het een compleet ander verhaal. Er valt vanaf dat moment echt iets te verliezen of te winnen.

Pas het systeem live toe

live blackjack speelBen je meer een live speler? Uiteraard kan je ook bij live Blackjack gebruik maken van het systeem. Je kan je inzet verdubbelen en een poging wagen om een winreeks te behalen. Je hebt hierbij wel wat geluk voor nodig. Mocht het lukken, dan is de kans groot dat je het systeem wel vaker succesvol kan toepassen. Benut je kansen optimaal zodra je een winreeks te pakken hebt en werk binnen een paar stappen naar je winstdoel. Het kan allemaal als je een potje live Blackjack speelt.

disclaimer
€250 + 100 FS